Werken bij

Werken bij Sportief Besteed Groep

Wij maken impact in het leven van een ander, en daar hebben wij jou bij nodig!

Sportief Onderwijs is onderdeel van de overkoepelende organisatie Sportief Besteed Groep. De ruim 100 collega’s van Sportief Besteed Groep zetten dagelijks, vanuit verschillende werkmaatschappijen, de kracht van sport en bewegen in om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten. Van beweegcoaches tot adviseurs en van subsidieschrijvers tot communicatiespecialisten. Allemaal met een eigen talent en gedreven door de gedeelde SBG-energie: veelzijdig, ondernemend, flexibel en actief.

Krijg jij ook energie als je weet dat je verschil maakt in het leven van een ander?
Kom dan samen met ons impact maken en solliciteer op een vacature bij Sportief Besteed Groep.

 

Solliciteer jij bij SBG, dat vinden wij superleuk!

Als je aan de voorwaarden voldoet nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. En dat is vooral een leuke kennismaking met de teammanager van de afdeling waar jij wil werken. Soms sluit er ook een collega uit het team aan. Laat in het gesprek vooral zien wie jij bent. Na afloop van het gesprek wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten of je bij ons kunt komen werken. Het verschilt per vacature hoelang het duurt voordat je dat weet. Soms vertellen we je het meteen, maar het kan ook een paar dagen duren. Wij zien je graag verschijnen voor een kennismakingsgesprek.

Alle vacatures op een rijtje:

Open sollicitatie

FULL-TIME & INTERNSHIP · DELFT

Heb je interesse om bij ons te komen werken, maar hebben wij geen vacature openstaan die jou aanspreekt? Wij helpen je graag een beetje op weg!

Aan het roer van jouw eigen ontwikkeling

Ontwikkelen doen we samen. Op dag 1 start jouw persoonlijke ‘reis van de medewerker’. Voor welke werkmaatschappij je ook werkt, wij bieden passende mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering vanuit de SBG Academy. Of het nu gaat om een interne stage bij een collega in een andere gemeente, het volgen van een training of opleiding of gesprekken met een mentor. Wij zien jou als ondernemer van jouw eigen talent. Bij ons bepaal je dus zelf hoe jouw reis naar ontwikkeling eruit ziet.

Enthousiast om met ons op reis te gaan? Met onderstaande voordelen neem jij gegarandeerd plaats in de businessclass. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  • Ben je bijna of net afgestudeerd aan een Mbo- of Hbo-opleiding in de sport- en beweegsector? Wij betalen een gedeelte van jouw opleidingskosten terug als wij jouw eerste fulltime werkgever zijn.
  • Wil je overstappen naar het werkveld van sport en bewegen? Wij regelen de omscholing en nemen ook de kosten hiervan voor onze rekening.
  • Werk je nu bij een werkgever in dezelfde branche? Stap naar ons over en je ontvangt van ons een overstapvergoeding.

Is je interesse gewekt?

Klik op één van de vacatures en reageer direct.