Sportief Onderwijs

De flexibele
oplossing voor
bewegingsonderwijs

Sportief Onderwijs

Dé flexibele oplossing voor kwalitatief bewegingsonderwijs

Een goede motoriek, lekker in je vel zitten en gezond bezig zijn. Ieder kind verdient goed en gepast bewegingsonderwijs. Dat biedt immers de solide bodem voor gezond onderwijs in zijn geheel. Nog groter: de basis van een gezond en goed leven. Maar hoe zorgt u als school voor de juiste beweging in deze veranderende tijden? U hebt steeds meer behoefte aan flexibiliteit, expertise, maatwerk en duurzame inzet. Sportief Onderwijs is dé oplossing: flexibel inzetbare vakdocenten lichamelijke opvoeding, sportleiders, pedagogisch medewerkers, workshops en ondersteuning bij het schrijven van een vakwerkplan en het implementeren van een leerlingvolgsysteem. De professionals van Sportief Onderwijs geven kwalitatieve invulling aan de (extra) beweeguren in het onderwijs. Altijd ingericht op de wensen en behoeften van uw school. Dat werkt constructief, kwalitatief en voordelig.

Sportieve uitdaging

Anno 2023 is het kunnen bieden van kwalitatief bewegingsonderwijs al lang niet meer vanzelfsprekend voor scholen. Of het nu gaat om basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal basisonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs. De uitdaging ligt allereerst bij het vinden van een geschikte docent, daarnaast moet het ook nog financieel haalbaar zijn om die docent fulltime in dienst te nemen. Dat lukt lang niet altijd, terwijl we er met z´n allen toch naar streven om onze scholieren voldoende kwalitatief bewegingsonderwijs te bieden. Sportief Onderwijs faciliteert de totaaloplossing voor deze uitdaging in het hedendaags onderwijs. Flexibel, professioneel en aantrekkelijk.

Team

Daarom Sportief Onderwijs

Gegarandeerd van de beste kwaliteit Vakdocenten LO en Sportleiders

Al meer dan 10 jaar ervaring in verschillende gemeentes

Spoedservice voor last-minute invallers

Keuze uit LO of beweegmomenten

Afneembaar in gestaffelde pakketprijzen

Gratis producten bij halfjaar- of jaarcontract

Altijd gediplomeerde professionals beschikbaar

Ervaren professionals werken op basis van 12 leerlijnen

Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.