Het bieden van een vakwerkplan

Op zoek naar ondersteuning voor het schrijven van een vakwerkplan bewegingsonderwijs?

Het vakwerkplan is een uitgewerkt document waarin alle informatie staat met betrekking tot het bewegingsonderwijs van uw school. Hierbij kunt u denken aan algemene informatie over de school, visie van de school, doelstellingen voor het bewegingsonderwijs per leerjaar, een jaarplanning, veiligheid, leerlijnen en een beoordelingsprotocol. Dit document maakt het bewegingsonderwijs en de daarbij horende doelen inzichtelijk voor alle partijen. Het volgen van een vakwerkplan zorgt voor continuïteit en kwaliteit en is dus meer dan ‘zomaar het geven van een gymlesje’.

Sportief Onderwijs kan ondersteuning bieden bij het (her)schrijven van een vakwerkplan voor uw school. Ook als er nog helemaal geen vakwerkplan bewegingsonderwijs voor uw school aanwezig is en er geen tijd/kennis in huis is om dit zelf te realiseren, is Sportief Onderwijs de oplossing. Onze gediplomeerde professionals hebben veel ervaring met het opstellen van vakwerkplannen en spelen graag in op de wensen en behoeften van uw school.

 

Wat zijn de kosten?

Bij deze dienst wordt volledig ingespeeld op uw wensen en behoeften. Per situatie leveren we maatwerk en kijken we naar de hoeveelheid aan benodigde ondersteuningsuren.

Meer info?

Bent u (met spoed) op zoek naar een professional die ondersteuning kan bieden bij het schrijven van een vakwerkplan? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op, zodat we de mogelijkheden voor uw school kunnen bespreken.

Daarom Sportief Onderwijs

Gegarandeerd van de beste kwaliteit Vakdocenten LO en Sportleiders

Al meer dan 10 jaar ervaring in verschillende gemeentes

Spoedservice voor last-minute invallers

Keuze uit LO of beweegmomenten

Afneembaar in gestaffelde pakketprijzen

Gratis producten bij halfjaar- of jaarcontract

Altijd gediplomeerde professionals beschikbaar

Ervaren professionals werken op basis van 12 leerlijnen

Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.