Special Workshops

Special Workshops

Naast de sportieve workshops is het ook mogelijk om een special workshop bij Sportief Onderwijs af te nemen. Hoe leuk is het om uw doelgroep bijvoorbeeld een workshop Archery Attack aan te bieden? Of ruil de harde ondergrond van de gymzaal in voor het zachte zand tijdens de workshop Expeditie Robinson op het strand. Net even wat anders dan u waarschijnlijk gewend bent.

Onze gespecialiseerde Sportleiders kunnen diverse special workshops organiseren tijdens een evenement, projectweek, gymles of vakantieperiode. Dat kan op een eigen locatie of op een (sport)locatie die wij, tegen meerprijs, regelen. Ons activiteitenaanbod sluit altijd aan op uw wensen. Of het nu gaat om een workshop van één of meerdere dagen, een kennismakingsreeks of om meer verdieping in een specifieke sport. Wij hebben een passend aanbod.

✔ Complete workshops
✔ Inclusief materiaal
✔ Losse workshops af te nemen
✔ Gediplomeerde en enthousiaste Sportleider
✔ Lesopbouw waar gewerkt wordt naar een spetterend einde
✔ Inclusief officieel diploma voor elke deelnemer
✔ Gegarandeerde vervanging van Sportleider bij ziekte o.i.d.
✔ Ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van workshops
✔ Andere wensen? Wij denken vanzelfsprekend met u mee.

Zie hieronder de special workshops die wij aanbieden. Onze standaard workshoppakketten zijn af te nemen in een reeks van 10 lessen. Het is ook mogelijk om een eenmalige workshop of een eenmalige kennismakingsreeks af te nemen. Ook als u geïnteresseerd bent in een workshop die niet staat vermeld of andere specifieke wensen hebt, is dat vaak mogelijk.

 

Wat zijn de kosten?

Voor een special workshop gelden verschillende prijzen per workshop, klik op de desbetreffende workshop voor de actuele prijzen.

Om de veiligheid te garanderen en iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, hanteren we een groepsgrootte van maximaal 15 personen. Als er behoefte is om meer personen mee te laten doen, komt er een extra collega mee. Uiteraard is dit van invloed op de prijs.

 

Alleen de materialen huren?

Het is ook mogelijk om alleen de materialen van de workshops te huren (dus zonder de begeleiding). De materialen kunnen voor een meerprijs bezorgd, op- en afgebouwd en ook weer opgehaald worden. Daarnaast verhuren wij ook veel ander sport- en spelmateriaal, stormbanen en luchtkussens. Ideaal om te combineren voor een geweldige activiteit! 

Voor meer informatie en ons beschikbare aanbod: www.sbgverhuur.nl 

 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze workshops of wilt u een workshop(reeks) afnemen? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier. 

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande workshop? Of heeft u een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.