Organisatie sportdagen

Op zoek naar een compleet verzorgde sportdag of (sport)evenement?

Het organiseren van bijvoorbeeld een sportdag voor alle leerlingen van een school is een flinke klus. Invulling geven aan het programma, het maken van de wedstrijdschema’s, het indelen van de teams, het huren/kopen van materialen en springkussens, het vinden van scheidsrechters en personeel etc. Het is zomaar een lijstje met taken die volbracht moeten worden om er een succes van te maken.

Wilt u een sportdag of (sport)evenement organiseren voor uw doelgroep, maar heeft u hier niet de tijd of kennis voor? Sportief Onderwijs gelukkig wel. Ruim tien jaar houden wij ons al bezig met het organiseren van sportdagen en evenementen. Van een wijkfeest tot het Strandwalfestival Rijswijk (35.000 bezoekers) en van een sportdag op een basisschool tot het organiseren van ‘de Grote Sportdag Rijswijk’ (2.000 kinderen).

Compleet verzorgd, van A tot Z, wij nemen u alles uit handen. Samen nemen we uw wensen en behoeften door en brengen dit overzichtelijk in kaart. Door het leveren van maatwerk is (bijna) alles mogelijk.

Wij beschikken over een grote poule van sportieve en ervaren Sportleiders die wij kunnen inzetten op uw sportdag. Daarnaast hebben wij veel springkussens, stormbanen, Archery Attack, Bubbel voetbal, Expeditie Robinson, geluidsinstallaties en andere sportmaterialen en -workshops in eigen beheer, dus is de inzet hiervan voor uw sportdag of (sport)evenement zeer eenvoudig te realiseren.

 

Wat zijn de kosten?

Bij deze dienst wordt volledig ingespeeld op uw wensen en behoeften. Per situatie leveren we maatwerk en kijken we naar de hoeveelheid aan benodigde ondersteunings- en uitvoeringsuren en het benodigde materiaal.

 

Meer info?

Wilt u (met spoed) een sportdag of (sport)evenement voor uw doelgroep organiseren? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op, zodat we vrijblijvend de mogelijkheden voor uw school kunnen bespreken.

Daarom Sportief Onderwijs

Gegarandeerd van de beste kwaliteit Vakdocenten LO en Sportleiders

Al meer dan 10 jaar ervaring in verschillende gemeentes

Spoedservice voor last-minute invallers

Keuze uit LO of beweegmomenten

Afneembaar in gestaffelde pakketprijzen

Gratis producten bij halfjaar- of jaarcontract

Altijd gediplomeerde professionals beschikbaar

Ervaren professionals werken op basis van 12 leerlijnen

Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.