Sportief Onderwijs

De flexibele
oplossing voor
bewegingsonderwijs

Sportief Onderwijs

Dé flexibele oplossing voor kwalitatief bewegingsonderwijs

De kwaliteiten, mogelijkheden en kansen van de leerling. Daar gelooft Sportief Onderwijs in. Daarom kijken de professionals van Sportief Onderwijs naar wat de leerling nodig heeft en hoe hij of zij het beste kan leren. Individueel en in groepsverband. Daarbij zijn de belangrijkste doelen om binnen een veilige omgeving beter te leren bewegen, om te gaan met grenzen en mee te kunnen doen.

Vakdocent Lichamelijke Opvoeding

Sportief Onderwijs zorgt voor een tijdelijke of structurele invulling voor het bewegingsonderwijs d.m.v. het inzetten van een vakdocent met lesbevoegdheid. Een spoedaanvraag is ook mogelijk.

Sportleider

Is er niet per se behoefte aan een vakdocent met lesbevoegdheid? Kies dan voor de inzet van de Sportleider. Perfect voor o.a. sport- en spelactiviteiten, evenementen en sportdagen.

Pedagogisch Medewerker

Van VVE, BSO, TSO, NSO, VSD, pedagogisch medewerker tot pleinspelen: een multi-sportprogramma voor alle type bewegers waarbij een uitdagend schoolplein gecreëerd wordt, waarbij ieder kind tot zijn recht komt.

Workshops

Van een ouderwetse workshop voetballen of boksen tot aan apenkooien of archery attack; binnen onze workshops is voor ieder wat wils en denken wij graag met je mee voor een passend aanbod op locatie naar keuze.

Daarom Sportief Onderwijs

Gegarandeerd van de beste kwaliteit Vakdocenten LO en Sportleiders

Al meer dan 10 jaar ervaring in verschillende gemeentes

Spoedservice voor last-minute invallers

Keuze uit LO of beweegmomenten

Afneembaar in gestaffelde pakketprijzen

Gratis producten bij halfjaar- of jaarcontract

Altijd gediplomeerde professionals beschikbaar

Ervaren professionals werken op basis van 12 leerlijnen

Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.