Special Workshops

Urban Sports mix

Bent u op zoek naar een activiteit die anders is dan andere (sport)activiteiten? Kies dan voor meer uitdaging met de Urban Sports mix! Tijdens deze workshop komen de verschillende onderdelen van Urban Sports aan bod. Denk hierbij aan BMX-en, freerunnen, stuntsteppen, skeeleren en skateboarden. U bepaalt zelf welke onderdelen tijdens de workshop behandeld worden. Kies bijvoorbeeld voor een (korte) kennismaking met alle Urban Sports onderdelen tijdens een workshop of kies voor een reeks waarbij elke week een andere Urban Sport aan bod komt. Of nóg leuker: laat de doelgroep zelf bepalen!

– Doe een ‘Bunny Hop’ op een BMX fiets!
– Doe een 360 op een stuntstep!
– Jump over een ramp met skeelers!
– Maak een salto tijdens het freerunnen!
– Maak een kickflip met een skateboard!

Het maakt niks uit of je nou voor de eerste keer op een BMX zit, nog nooit een salto hebt gemaakt of je nog nooit een stuntstep hebt gezien. De Sportleiders zorgen er namelijk voor dat iedereen op z’n eigen niveau de verschillende onderdelen van Urban Sports kan uitvoeren. Daarnaast worden alle deelnemers voorzien van professionele bescherming en helmen.

De verschillende onderdelen van Urban Sports zijn niet alleen maar gefocust op racen. Door Urban Sports ben je bezig met het ontdekken en verleggen van je grenzen, leer je omgaan met vallen en weer opstaan, werk je aan je doorzettingsvermogen, ben je creatief bezig met het verzinnen van nieuwe tricks, bouw je aan je zelfvertrouwen en heb je natuurlijk onwijs veel plezier.

Wij zorgen voor bij de workshop Urban Sports voor een mix aan Urban Sports materialen, zoals BMX fietsen, stuntsteps, skateboard en skeelers (allemaal in verschillende maten beschikbaar), ramps, helmen, overige bescherming en begeleiding. In overleg wordt bepaald welke en hoeveel materialen gewenst zijn. De workshop Urban Sports kan buiten of eventueel binnen plaatsvinden, dit gaat altijd in overleg.

 

Wat zijn de kosten?

– Workshoppakket van 10 lessen: €2250,- exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

– Losse workshop: €275,- exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

Duur: 1 uur per workshop (inclusief materiaal en een Sportleider)

Optioneel gymzaal bij te boeken

Om de veiligheid te garanderen en elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, hanteren we een groepsgrootte van maximaal 15 personen. Als er behoefte is om meer personen mee te laten doen dan komt er een extra collega mee. Uiteraard is dit van invloed op de prijs.

 

Alleen de materialen huren?

Het is ook mogelijk om alleen de materialen van deze workshop te huren (dus zonder de begeleiding). De materialen kunnen voor een meerprijs bezorgd, op- en afgebouwd en ook weer opgehaald worden. Daarnaast verhuren wij ook veel ander sport- en spelmateriaal, stormbanen en luchtkussens. Ideaal om te combineren voor een geweldige activiteit! 

Voor meer informatie en ons beschikbare aanbod: www.sbgverhuur.nl  

Wilt u meer informatie ontvangen over onze workshops of wilt u een workshop(reeks) afnemen? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.  

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande workshop? Of heeft u een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Over Sportief Onderwijs

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Lees meer over ons

Bedrijfsgegevens

Sportief Onderwijs B.V.
Vulcanusweg 263C
2624 AV Delft

015 241 11 51
info@sportiefonderwijs.nl

KvK: 68403194
Rek: NL41 INGB 0102 0792 69
BTW: NL857425444