Special Workshops

Beweegkriebels

Van stilzitten krijg je jeuk, beweegkriebels die zijn leuk! Lekker actief, enorm beweeglijk en veel energie. Jonge kinderen hebben plezier in bewegen en doen dat het liefst de hele dag. Tijdens de workshop gaan de baby’s, dreumesen en peuters aan de slag met een leuk, verantwoord en nieuw beweegaanbod. Met Beweegkriebels ontdekken kinderen spelenderwijs wat je allemaal met je lichaam kunt doen en ontdekken zij de wereld om zich heen.

Wat zijn de kosten?

– Workshoppakket van 10 lessen: €1195,- exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

– Losse workshop: €145,- exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

Duur: 1 uur per workshop (inclusief materiaal)

Optioneel gymzaal bij te boeken

Om de veiligheid te garanderen en elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, hanteren we een groepsgrootte van maximaal 15 personen. Als er behoefte is om meer personen mee te laten doen dan komt er een extra collega mee. Uiteraard is dit van invloed op de prijs.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze workshops of wilt u een workshop(reeks) afnemen? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.  

 

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande workshop? Of heeft u een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Over Sportief Onderwijs

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Lees meer over ons

Bedrijfsgegevens

Sportief Onderwijs
Vulcanusweg 263C
2624 AV Delft

KvK: 68403194
Rek: NL90 RABO 0321 1455 50
BTW: NL857425444B01