Special Workshops

Skeeleren

Skeeleren is voor (bijna) alle leeftijden. Lekker samen in de buitenlucht eropuit. Spring met je skeelers in de lucht, slalom om het pylonnenparcours of schiet over de ramp. Of je nou voor de eerste keer skeelers aan je voeten hebt of dat je dagelijks skeelert, onze Sportleiders zorgen ervoor dat je altijd weer iets nieuws leert! 

Skeeleren is niet alleen maar racen. Door het skeeleren ben je bezig met het ontdekken en verleggen van je grenzen, leer je omgaan met vallen en weer opstaan, werk je aan je doorzettingsvermogen, ben je creatief bezig met het verzinnen van nieuwe tricks, bouw je aan je zelfvertrouwen en heb je natuurlijk onwijs veel plezier.

Wij zorgen voor skeelers in alle maten (33 t/m 46), ramps, helmen, overige bescherming en begeleiding. Skeeleren kan buiten of eventueel binnen plaatsvinden, dit gaat altijd in overleg.

 

Wat zijn de kosten?

– Workshoppakket van 10 lessen: €1750,- exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

– Losse workshop: €200,- exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

Duur: 1 uur per workshop (inclusief materiaal en een Sportleider)

Optioneel gymzaal bij te boeken

Om de veiligheid te garanderen en elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, hanteren we een groepsgrootte van maximaal 15 personen. Als er behoefte is om meer personen mee te laten doen dan komt er een extra collega mee. Uiteraard is dit van invloed op de prijs.

 

Alleen de materialen huren?

Het is ook mogelijk om alleen de materialen van deze workshop te huren (dus zonder de begeleiding). De materialen kunnen voor een meerprijs bezorgd, op- en afgebouwd en ook weer opgehaald worden. Daarnaast verhuren wij ook veel ander sport- en spelmateriaal, stormbanen en luchtkussens. Ideaal om te combineren voor een geweldige activiteit! 

Voor meer informatie en ons beschikbare aanbod: www.sbgverhuur.nl 

 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze workshops of wilt u een workshop(reeks) afnemen? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.  

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande workshop? Of heeft u een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Over Sportief Onderwijs

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Lees meer over ons

Bedrijfsgegevens

Sportief Onderwijs B.V.
Vulcanusweg 263C
2624 AV Delft

015 241 11 51
info@sportiefonderwijs.nl

KvK: 68403194
Rek: NL41 INGB 0102 0792 69
BTW: NL857425444