Special Workshops

Lasergamen

Kies je teamgenoten uit, doe het harnas om, bespreek jullie tactiek, zoek een schuilplaats, herlaad je geweer en gaan! Bij deze workshop zorgen we er eerst voor dat de locatie helemaal lasergameproof is, oftewel een ruimte vol met obstakels waar je achter kunt schuilen, lasers aan, lichten uit, muziek aan, legernetten opgehangen en geweren met harnassen klaar. Onze lasergamemaster zorgt voor een duidelijke uitleg en vertelt welke gamesoorten we gaan spelen. Tijdens het lasergamen wordt een koppeling gemaakt naar bekende videogames, waardoor het lasergamen nóg toffer voor de doelgroep wordt! Wordt het Team Deathmatch, Capture the Flag of beland je in de Gulag?

Praktische informatie

Lasergamen kan plaatsvinden op een locatie naar keuze, zoals een (gym)lokaal, door de hele school, de BSO, maar bijvoorbeeld ook in een (kantoor)pand waar de collega’s tegen elkaar kunnen spelen. 

Wij zorgen voor alle lasergamegeweren, harnassen, legernetten, lasers, obstakels, grote muziekboxen en een lasergamemaster die de activiteit begeleidt. Wij zouden eventueel ook een locatie kunnen regelen.

Tip: combineer het lasergamen met bijvoorbeeld de workshop Blaster Guns (vanaf 14 jaar) voor een ultieme shootingexperience!

Let op: de workshop Lasergamen is toegestaan vanaf 8 jaar. De lasers doen geen pijn en zijn niet schadelijk.

 

Wat zijn de kosten?

– Workshoppakket van 10 lessen: €1750 exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

– Losse workshop: €200 exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

Duur: 1 uur per workshop (inclusief materiaal en een Sportleider)

Om de veiligheid te garanderen en elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, hanteren we een groepsgrootte van maximaal 15 personen. Als er behoefte is om meer personen mee te laten doen dan komt er een extra collega mee. Uiteraard is dit van invloed op de prijs.

 

Alleen de materialen huren?

Het is ook mogelijk om alleen de materialen van deze workshop te huren (dus zonder de begeleiding). De materialen kunnen voor een meerprijs bezorgd, op- en afgebouwd en ook weer opgehaald worden. Daarnaast verhuren wij ook veel ander sport- en spelmateriaal, stormbanen en luchtkussens. Ideaal om te combineren voor een geweldige activiteit! 

Voor meer informatie en ons beschikbare aanbod: www.sbgverhuur.nl 

 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze workshops of wilt u een workshop(reeks) afnemen? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.  

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande workshop? Of heeft u een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Over Sportief Onderwijs

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Lees meer over ons

Bedrijfsgegevens

Sportief Onderwijs B.V.
Vulcanusweg 263C
2624 AV Delft

015 241 11 51
info@sportiefonderwijs.nl

KvK: 68403194
Rek: NL41 INGB 0102 0792 69
BTW: NL857425444