Special Workshops

Gamecases PlayStation 5

Wow! Nieuw in ons assortiment en uniek in Nederland: gamecases waarmee je op elke locatie kan gamen op de gloednieuwe PlayStation 5! De absolute trend onder kinderen, jongeren én volwassenen. Speel games als FIFA ’22, Rocket League, Overcooked, Brawlhalla en Pinball. Daag elkaar uit en ga samen de strijd aan. Word jij de nieuwe champ?

Gamen als middel inzetten
De gamecases kunnen puur als doel, maar ook als middel ingezet worden om de doelgroep te bereiken. Als middel kunnen de gamecases bijvoorbeeld ingezet worden om doelgroepen te bereiken die normaliter niet of nauwelijks bereikt worden. Denk hierbij aan kinderen of jongeren die alleen maar thuis in hun kamer zitten te gamen en niet buiten spelen. Door middel van het inzetten van de gamecases kun je deze doelgroep bereiken en op die manier alsnog met hen in contact komen. Het is ook mogelijk om de gamecases buiten op een playground in te zetten (m.b.v. onze inverter aggregaten), waardoor je bijvoorbeeld een sportactiviteit kunt combineren met de gamecases. Zo kun je de doelgroep, die je voorheen lastig kon bereiken, triggeren met de gamecases en daarna laagdrempelig kennis laten maken met bijvoorbeeld een actieve sportactiviteit. Zo komt de doelgroep figuurlijk en letterlijk in beweging!

De voordelen van gamen
Vaak wordt het spelen van games als iets negatiefs gezien. Echter zorgt gamen ook voor veel positieve effecten. Het is een manier van ontspannen en plezier te beleven. Daarnaast zijn er voordelen op cognitief, motivationeel, emotioneel en sociaal gebied. Onder andere de volgende vaardigheden worden tijdens gamen ontwikkeld en/of verbeterd:

Concentratie, aandacht, reactietijd en creativiteit
Cognitieve flexibiliteit (snel kunnen aanpassen aan veranderingen en snel wisselen tussen taken)
Verbeterde ruimtelijke vaardigheden (oog-handcoördinatie)
Probleemoplossende vaardigheden
Verhogen van zelfvertrouwen en waardering door doelen te behalen
Omgaan met falen, uitdagingen en succes
Versterken doorzettingsvermogen
Verbeteren van stemming, ontspanning brengen en stress verlagen
Sociale vaardigheden (zowel online als offline)

FIFA-toernooi
En wat dacht u van het organiseren van bijvoorbeeld een FIFA-toernooi op een locatie naar wens? Succes gegarandeerd! Wij nemen de totale organisatie en uitvoering uit handen. Wij spelen volledig in op uw wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inhoud gamecases
Eén set gamecases bestaat uit de volgende onderdelen:

– 5 PlayStation 5 gamecases (10 deelnemers tegelijkertijd aan het gamen)
– 2 controllers per gamecase
– O.a. FIFA ’23, Rocket League, Overcooked, Brawlhalla en Pinball
– 24 inch game-monitor (ingebouwde speakers)
– Haspels en verlengsnoeren
– Optioneel: inverter aggregaat (waardoor je op elke (buiten)locatie stroom hebt), tafels en stoelen

Wat zijn de kosten?

Bij afname van 2 uur:

– € 495 (excl. btw) voor 1 set (5 gamecases)
– € 800 (excl. btw) voor 2 sets (10 gamecases)

Bij afname van 4 uur:

– € 695 (excl. btw) voor 1 set (5 gamecases)
– € 1150 (excl. btw) voor 2 sets (10 gamecases)

Begeleiding van de activiteit, op- en afbouwen van de gamecases en vervoer (binnen 50 km vanaf Vulcanusweg 263C Delft) zit in de prijs inbegrepen.

Naast de inzet van de gamecases, is het ook mogelijk om het gamen te combineren met een (sport)activiteit, zoals Archery Attack, Bubbelvoetbal, Expeditie Robinson of de inzet van een stormbaan of een springkussen. Bekijk onze overige workshops voor ons volledige aanbod. Een volledig verzorgde activiteit, sportdag of teamuitje; het is allemaal mogelijk.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze workshops of wilt u een workshop(reeks) afnemen? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier. 

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande workshop? Of heeft u een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Over Sportief Onderwijs

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Lees meer over ons

Bedrijfsgegevens

Sportief Onderwijs B.V.
Vulcanusweg 263C
2624 AV Delft

015 241 11 51
info@sportiefonderwijs.nl

KvK: 68403194
Rek: NL41 INGB 0102 0792 69
BTW: NL857425444