Special Workshops

Dansworkshop

Muziek is dansen, dansen is bewegen. Als je goede muziek hoort kun je gewoon bijna niet stil staan. Bewegen op muziek is voor elke leeftijd super leuk om te doen! Van bewegen op het ritme van de beat tot het aanleren van een hele dans op gave muziek. Bewegen op muziek draagt op een vrije manier bij aan het ritmegevoel van jong tot oud en stimuleert de creativiteit. Van hip hop tot streetdance en van zumba tot afrodance, alles behoort tot de mogelijkheden!

Wat zijn de kosten?

– Workshoppakket van 10 lessen: €1195,- exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

– Losse workshop: €145,- exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

Duur: 1 uur per workshop (inclusief geluidsbox)

Optioneel gymzaal bij te boeken

Om de veiligheid te garanderen en elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, hanteren we een groepsgrootte van maximaal 15 personen. Als er behoefte is om meer personen mee te laten doen dan komt er een extra collega mee. Uiteraard is dit van invloed op de prijs.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze workshops of wilt u een workshop(reeks) afnemen? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.  

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande workshop? Of heeft u een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Over Sportief Onderwijs

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Lees meer over ons

Bedrijfsgegevens

Sportief Onderwijs
Vulcanusweg 263C
2624 AV Delft

KvK: 68403194
Rek: NL90 RABO 0321 1455 50
BTW: NL857425444B01