Special Workshops

Blaster Guns

Wellicht heb je er wel eens van gehoord; de Blaster Guns zijn namelijk razend populair! Een speelgoedgeweer met een magazijn voor 14 balletjes, een richtvizier bovenop het geweer en de mogelijkheid om zelf te herladen. Eigenlijk een NERF-gun, alleen dan nóg toffer! 

Kies je teamgenoten uit, bespreek jullie tactiek, doe je helm op, laad je geweer, zoek een schuilplaats en gaan! Bij deze workshop zorgen we er eerst voor dat de locatie helemaal Blaster Gun proof is, oftewel een ruimte vol met obstakels waar je achter kunt schuilen, lasers aan, lichten uit, muziek aan, legernetten opgehangen en geweren klaar. Onze Blaster Gun master zorgt voor een duidelijke uitleg en vertelt welke gamesoorten we gaan spelen. Tijdens het spelen van Blaster Gun wordt een koppeling gemaakt naar bekende videogames, waardoor het spelen van Blaster Gun nóg toffer voor de doelgroep wordt! Wordt het Team Deathmatch, Capture the Flag of beland je in de Gulag?

De workshop Blaster Guns kan plaatsvinden op een locatie naar keuze, zoals een (gym)lokaal, door de hele school, buiten op een (sport)veld, maar bijvoorbeeld ook in een (kantoor)pand waar de collega’s tegen elkaar kunnen spelen. 

Wij zorgen voor alle Blaster Guns, balletjes, helmen, legernetten, lasers, obstakels, grote muziekboxen en een Blaster Guns master die de activiteit begeleidt. Wij zouden eventueel ook een locatie kunnen regelen.

Tip: combineer het lasergamen met bijvoorbeeld de workshop Lasergame voor een ultieme shootingexperience!

Let op: de workshop Blaster Guns is toegestaan vanaf 14 jaar.

 

Wat zijn de kosten?

– Workshoppakket van 10 lessen: €1750 exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

– Losse workshop: €200 exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

Duur: 1 uur per workshop (inclusief materiaal en een Sportleider)

Om de veiligheid te garanderen en elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, hanteren we een groepsgrootte van maximaal 15 personen. Als er behoefte is om meer personen mee te laten doen dan komt er een extra collega mee. Uiteraard is dit van invloed op de prijs.

 

Alleen de materialen huren?

Het is ook mogelijk om alleen de materialen van deze workshop te huren (dus zonder de begeleiding). De materialen kunnen voor een meerprijs bezorgd, op- en afgebouwd en ook weer opgehaald worden. Daarnaast verhuren wij ook veel ander sport- en spelmateriaal, stormbanen en luchtkussens. Ideaal om te combineren voor een geweldige activiteit! 

Voor meer informatie en ons beschikbare aanbod: www.sbgverhuur.nl 

 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze workshops of wilt u een workshop(reeks) afnemen? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.  

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande workshop? Of heeft u een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Over Sportief Onderwijs

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Lees meer over ons

Bedrijfsgegevens

Sportief Onderwijs B.V.
Vulcanusweg 263C
2624 AV Delft

015 241 11 51
info@sportiefonderwijs.nl

KvK: 68403194
Rek: NL41 INGB 0102 0792 69
BTW: NL857425444