Special Workshops

Archery Attack

Je tilt de handboog op, pakt een pijl en trekt hem naar achter. Drie, twee, één… de pijl met rubberen kop vliegt met flinke snelheid naar de overkant. Ah net mis! Ineens word jij geraakt door een pijl, gelukkig draag je een masker. Nu ben je af, even wachten en daarna ga je weer als echte Robin Hood het veld in. Met Archery Attack leren we eerst de basis van het boogschieten om daarna dit toe te passen in een fantastisch spel. Het is een mix van boogschieten en paintball.

Wat zijn de kosten?

– Workshoppakket van 10 lessen: €2495,- exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

– Losse workshop: €295,- exclusief btw (scholen zijn vrijgesteld van btw)

Duur: 2,5 uur per workshop (inclusief materiaal)

Optioneel gymzaal bij te boeken

Om de veiligheid te garanderen en elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, hanteren we een groepsgrootte van maximaal 15 personen. Als er behoefte is om meer personen mee te laten doen dan komt er een extra collega mee. Uiteraard is dit van invloed op de prijs.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze workshops of wilt u een workshop(reeks) afnemen? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.  

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande workshop? Of heeft u een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Over Sportief Onderwijs

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Lees meer over ons

Bedrijfsgegevens

Sportief Onderwijs
Vulcanusweg 263C
2624 AV Delft

KvK: 68403194
Rek: NL90 RABO 0321 1455 50
BTW: NL857425444B01